„Dvaro kavos“ Lietuvoje užaugintų, rankomis kruopščiai nuskintų ir kokybiškai išdžiovintų kanapių žiedynų arbata ilgos dienos vakarui.
Tinka palaikyti natūralią nuotaikų pusiausvyrą, nuimti įtampą. Kanapių žiedų arbata neturi svaiginančio poveikio ir tinka gerti bet kokio amžiaus.
Paruošimo būdai: Įberkite pusę žiedyno į puodelį. Užpilkite ~80 °C vandeniu, palaikykite 3-5 min. Skonį ir savybes sustiprinti padės riebalų turintys priedai: pienas, grietinėlė, sviestas ar kokoso aliejus. Skanaus!
Gardi meilės sau istorija
Mūsų kultūros dalis – istoriškai prasmingos bekofeinės arbatos ir kavos, tvariai gaminamos iš Lietuvoje subrandintų žiedų, šaknų ir sėklų.
Istorinės šių gėrimų alternatyvos nuo seno gaminamos ir vartojamos mūsų kraštuose, yra daugeliui pažįstamos nuo vaikystės, o dabar eksperimentų dėka įgavusios ir šiuolaikinio skonio.
Autentiškoje Sližių dvaro aplinkoje džiovinama, skrudinama „Dvaro kavų” produkcija kviečia lietuviškomis vaistažolėmis mėgautis gurmaniškai, kurti naujus asmeninius ritualus, atgaivinti ryšį su gamta ir istorija.
BE KOFEINO | VIETINĖ ŽALIAVA IR GAMYBA | SENOJI RECEPTŪRA | RANKŲ DARBO
Sudedamosios dalys: pluoštinių kanapių (Cannabis sativa L.) žiedynai 100 %.