KANDYLAS ekologiška sezamų pasta TAHINI tinka gardinti tiek sūrius, tiek saldžius patiekalus. Naudojama humuso, užtepėlių, padažų, salotų užpilų, desertų ruošimui. Sezamų pasta jiems suteikia riebumo, riešutinio aromato ir malonaus kartumo. Tinka veganams.
Sezamų pastoje TAHINI yra daug baltymų. Baltymai padeda palaikyti normalią kaulų būklę, raumenų masės augimą bei išsaugoti raumenų masę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Aliejus atsiskiria natūraliai – tiesiog išmaišykite prieš naudodami.
GR-BIO-03, ne ES žemės ūkis.
Skaitykite daugiau:
- (angliškai) Apie sezamų maistines savybes
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
KANDYLAS – 1927 metais Graikijoje įkurta šeimos įmonė, gaminanti tradicinius šios šalies skanumynus iš sezamų: įvairių skonių tahini, chalvą, saldainius. Turėdama kelių kartų tahini ir chalvos gamybos patirtį, Kandylų šeima sujungia šiuolaikines technologijas ir tradicinius gamybos metodus, kad sukurtų meistriškus išskirtinio skonio ir aukščiausios kokybės skanėstus.
Sudedamosios dalys: ekologiškos lukštentos sezamų sėklos.
Maistinė vertė (100 g) – 2826.6 kJ/673 kcal: riebalų 62.2 g (iš jų sočiųjų 9.6 g), angliavandenių 3.9 g (iš jų cukrų 0.6 g), baltymų 24.5 g, druskos 0.3 g.