„Clearspring“ ekologiška pasta tradiciškai paruošta iš geriausių japoninių umeboshi slyvų (dar vadinamų ume abrikosais), lėtai marinuotų jūros druska. Šiso (shiso) žolelės puikiai papildo pastos skonį bei suteikia spalvą. Universaliu pastos skoniu pagardinsite sušius ar įvairius padažus.
Naudoti labai mažais kiekiais, nes yra koncentruota ir sūri. Be riebalų. Tinka veganams.
Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje.
„Clearspring“ užtikrina, kad iš Japonijos importuojami maisto produktai, tame tarpe ir jūros daržovės, atitinka visus saugumo reikalavimus. Nepriklausomai nuo Japonijos ir ES valdžios institucijų vykdomos kontrolės, pats gamintojas nuolat tikrina produktų radioaktyvumo lygį. Iki šiol jokiuose „Clearspring“ gaminiuose nebuvo aptikta jokių radioaktyviųjų junginių.
Skaitykite daugiau:
- Guodos pastebėjimai: Dar vienas japoniškas kulinarijos stebuklas
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
„Clearspring“ yra šeimos įmonė, jau 30 metų propaguojanti autentišką ir ekologišką aukštos kokybės maistą. Mes esame įsitikinę, kad kiekvienas turėtų galėti gauti kokybiško ekologiško maisto sveikam gyvenimo būdui.
Didžiuojamės galėdami Jums pristatyti įvairiais apdovanojimais įvertintų produktų asortimentą, kuriuo mėgaujasi žmonės daugiau nei iš 50 pasaulio šalių. Visi „Clearspring“ produktai pasižymi jiems būdingu skoniu, yra pagaminti pagal autentiškus receptus tradiciniais metodais. „Clearspring“ niekada nenaudoja jokių sintetinių priedų, nei rafinuoto cukraus.
Šio gamintojo produktai skatina tvaraus žemės ūkio plėtrą, nes remia ekologinius ūkius ir maisto gamintojus. Turtindami dirvožemį ir rūpindamiesi ekosistemomis „Clearspring“ saugo pasaulį ateinančioms kartoms.
Sudedamosios dalys: japoninės ume slyvos* 79%, jūros druska 16%, shiso (krūminės perilės) lapai*. * – iš ekologinių ūkių.
Perilė – prieskonis, dar vadinamas purpurine mėta, laukiniu margeniu arba Japoniniu baziliku.
Maistinė vertė (100 g) – 129 kJ/31 kcal: riebalų <0.5 g (iš jų sočiųjų <0.1 g), angliavandenių 4.6 g (iš jų cukrų 0.8 g), baltymų 1.1 g, druskos 16.9 g.