KEIKO ekologiška šilkmedžio lapų arbata "Kagoshima", biri.
Kaip ir arbata „Sencha“, šilkmedžio lapai garinami ir ypač švelniai apdorojami Kagošimoje, Japonijoje. Paruošta arbata turi subtilų saldumą ir primena dilgėlių ar kanapių arbatą. Natūraliai neturi kofeino. Supakuota apsaugotoje aplinkoje.
Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį arbatos užpilti 80°C temperatūros vandeniu (200 ml) ir palaikyti 4 minutes. Taip pat galima maišyti su žaliąja arbata.
KEIKO – aukščiausios kokybės autentiška japoniška žalioji arbata ir Matcha. Arbatos užaugintos pusiau šešėlyje ekologiniuose ūkiuose, pačiuose Japonijos pietuose. Tokios aukštos kokybės arbatos vertingos ne tik ypatingu skoniu. Svarbiausia, kad jose dėl ypatingai švelnaus apdorojimo būdo išlieka visos naudingos žaliosios arbatos savybės. KEIKO arbatos šviežios fasuojamos į sandarias pakuotes, kurios pritaikytos laikyti šaldytuve, o Matcha – šaldiklyje. Juk tik šviežia arbata išlaiko visas gerąsias savybes.
KEIKO – tai grupė subtilių arbatų, kurių skonis ir aromatas visiškai skirtingas, kaip ir lapelių skynimo laikas – Shincha, Tenko, Sencha, Bancha, Konacha, Genmaicha ir, žinoma, aukščiausios kokybės Matcha Premium bei specialiai kulinarijai skirti Matcha milteliai.
Sudedamosios dalys: ekologiški šilkmedžio lapai 100%.