Kepaliukui reikės:
150 g cukraus,
120 g sviesto,
3 kiaušinių,
10 g vanilinio cukraus,
3 sunokusių bananų,
300 g kvietinių miltų,
žiupsnelio druskos,
2 a. š. kepimo miltelių,
2 v. š. skaldytų kakavos pupelių.
Dubenyje išsukite kambario temperatūros sviestą su cukrumi. Įmuškite kiaušinius, suberkite vanilinį cukrų ir sudėkite šakute trintus bananus. Viską išmaišykite, kol masė taps vientisa. Miltus sumaišykite su druska ir kepimo milteliais. Berkite į jau esančią masę ir vis maišykite, kol neliks neišmaišytų miltų. Pailgą kepimo skardą patepkite riebalais ir sukrėskite paruoštą tešlą. Kepkite 175ºC orkaitėje 45 minutes, kol duona gražiai parus (ar iškepusi, patikrinkite mediniu iešmeliu). Iškepusiai duonai leiskite truputį pravėsti, išimkite iš skardos ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.