Duonelė be glitimo

Duonelė be glitimo

Duonelė be glitimo

Reikės:
1 pak. „Bauck Hof“ miltų mišinio duonai,
500 ml drungno vandens,
1 pak. sausų mielių be emulsiklio,
1 valg. š. maltų linų sėmenų,
1 valg. š. maltų moliūgų sėklų.

Viską sumaišome ir drėgnomis rankomis formuojame paplotėlius, lyg kotletus. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepame orkaitėje 180ºC temperatūroje apie 30 min., kol gražiai paruduos. Ataušiname. Valgant dar galima perpjauti per pusę ir daryti suvožtinį su daržovėmis, sūriu ir t.t.

Recepto autorė Laimutė Kozlovienė.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui