Veganiškas parmezanas

Veganiškas parmezanas

Veganiškas parmezanas

Tai tobulo (sūrio) skonio pagardas, kuris puikiai pakeičia tradicinį parmezaną. Skirtumas tik tas, kad nesilydo. Bet visa kita – vien tik pliusai. Greitai paruošiamas, ilgai galioja, įtinka visiems (ir ne veganams, kai namuose sūrio nėra), be to, yra sveikas ir maistingas! Vos keli ingredientai ir įsitikinsite patys.

Reikės:
¾ puodelio anakardžio riešutų
3 šaukštų maistinių mielių dribsnių
¾ šaukštelio druskos
¼ šaukštelio česnako miltelių

Sudėkite visus ingredientus į maišytuvą ir sumalkite. Jei maišytuvas maldamas kaista, per ilgai nemalkite, nes išsiskyręs riešutų aliejus sukibdys kitus ingredientus. Viskas! Gardinkite picas, troškinius, makaronus. Tinka visur, kur baigiamajam akcentui tetrūksta mažos gardžios detalės.

Receptas iš tinklaraščio „Pati sau“

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui