Pavasarinis ryžių makaronų dubenėlis su tofu sojų glazūroje

Pavasarinis ryžių makaronų dubenėlis su tofu sojų glazūroje

Pavasarinis ryžių makaronų dubenėlis su tofu sojų glazūroje

4 porcijoms:

  • 200 g plačių rudųjų ryžių makaronų
  • 200 g tofu
  • 100 g kukurūzų krakmolo
  • 100 ml sojų padažo
  • 100 ml aliejaus kepimui
  • 50 g ridikėlių
  • 50 g agurkų
  • 50 g raudonųjų paprikų
  • 100 g edamame pupelių
  • 100 g raudonųjų kopūstų

PADAŽUI:

  • 100 ml sojų padažo
  • 100 ml vandens
  • 3 v. š. žemės riešutų sviesto

1. Plačius rudųjų ryžių makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir karts nuo karto pamaišykite, kad nesuliptų.
2. Supjaustykite tofu kubeliais ir apvoliokite kukurūzų krakmole.
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite tofu gabalėlius iš kiekvienos pusės po 1 minutę, kol taps auksinės spalvos. Į keptuvę supilkite sojų padažą ir maišydami kepkite tofu 1 minutę.
4. Nedideliame puode užvirinkite edamame pupeles ir virkite apie 5 minutes.
5. Supjaustykite daržoves. Paruoškite padažą sumaišydami sojų padažą, vandenį ir žemės riešutų sviestą.
6. Sudėkite makaronus į dubenį, ant viršaus - daržoves ir sojoje glazūruotą tofu. Patiekite su žemės riešutų padažu.

Receptas: Agate Vanuška-Andruce
Stilius: Dagnija Vaivode
Nuotrauka: Anete Rudmieze

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui