Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti
Tortas be glitimo „Dunojaus bangos“

Tortas be glitimo „Dunojaus bangos“

Reikės:
1 pakelio „Bauck Hof“ ruošinio marmuriniam keksui
4 kiaušinių
180 g minkšto sviesto
350 g (be skysčio) konservuotų vyšnių
2 pakelių vanilinio pudingo
4 valg. š. cukraus
750 ml pieno
250 g sviesto
400 g juodojo šokolado
4 valg. š. neutralaus skonio augalinio aliejaus

Paruošimas:

Tešla:
Iš pagrindinio marmurinio pyrago mišinio, 4 kiaušinių, 180 g sviesto ir 4 valg. š. karšto vandens paruošti vientisą tešlą.
Pusę tešlos tepti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Atskirame dubenėlyje supilti mažojo marmurinio pyrago pakelio turinį (kakavos miltelius) ir sumaišyti su 4 valg. š. šalto vandens, tada supilti į likusią tešlą ir išmaišyti. Tamsią tešlą atsargiai paskirstyti ant šviesaus tešlos sluoksnio.
Vyšnias supilti į kiaurasamtį, tada po vieną paskirstyti ant tešlos ir truputį įspausti. Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, tada pilnai atvėsinti.

Kremas:
Iš dviejų vanilinio pudingo pakelių, 750 ml pieno ir 4 valg. š. cukraus išvirti pudingą, supilti į dubenį ir atvėsinti.
250 g sviesto išplakti mikseriu iki vientisos purios masės. Šaukštu dėti į sviesto masę pudingą ir plakti toliau (pudingas ir sviestas turėtų būti tokios pat temperatūros). Pudingo ir sviesto kremą paskirstyti ant iškepto pagrindo ir padėti šaltai 30 minučių.

Šokoladinis glajus:
400 g juodojo šokolado ir 4 valg. š. augalinio aliejaus išlydyti vandens vonelėje, truputį atvėsusią masę atsargiai paskirstyti ant pudingo ir sviesto kremo.
Paruoštą tortą padėti šaltai.

Įvertink

Ingredientai

Migdolų aliejus, ekologiškas (100 ml)
Ölmühle Solling
7.94
Juodasis šokoladas 100%, ekologiškas (50 g)
Alce Nero
2.59 2.07
-20%
Juodasis šokoladas (85 g)
Cavalier
3.45
Visos teisės saugomos © LIVIN