Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Japoniškos žaliosios arbatos milteliai (matcha) kulinarijai KABUSE, ekologiški (50 g)

KEIKO

Japoniškos žaliosios arbatos milteliai (matcha) kulinarijai KABUSE, ekologiški (50 g)

KEIKO
11.55
11.55

Ekologiški japoniškos žaliosios arbatos milteliai (matcha; mačia) kulinarijai KABUSE. Milteliai gaminami iš antrojo skynimo arbatos viso lapelio su gyslelėmis, malami keramikiniais malūnėliais. Idealiai tinka įvairiems kokteiliams (karštiems ir šaltiems), desertams, kepiniams gaminti. Jiems suteikia papildomo subtilaus skonio ir, žinoma, nuostabią žalią spalvą.

Skirtingai nuo tradicinės matcha arbatos kabuse milteliai gaminami ne iš tencha, bet iš viso lapelio. Lapeliai yra iš kabusecha arbatos krūmelių, kurie vietoj 90% uždengiami iki 50%, taigi - auga pusiau pavėsyje. Tokios šviesos sąlygos yra artimiausios laukinių arbatkrūmių augimo sąlygoms. Kabusecha yra gerai subalansuota ir jos nėra ko lyginti su paprastais žaliosios arbatos milteliais, kurie gaminami iš sencha arbatos, užaugintos nesukuriant pavėsio. Kabusecha turi šiek tiek daugiau karčiųjų medžiagų nei tencha, bet žymiai mažiau nei įprasta arbata. Ji yra turtinga taninų, vitaminų ir mineralinių medžiagų, yra ryškiai žalios spalvos ir labai aromatinga.

Kabusecha lėtai malama moderniais keramikiniais malūnėliais ir iškart supakuojama naudojant apsaugines dujas. Taip užkertamas kelias oksidacijai, o aromatas ir visos veikliosios medžiagos išlieka.

Žaliosios arbatos milteliai iš kabusecha yra modernus produktas. Pagaminti iš arbatos, užaugintos pusiau pavėsyje ekologiškoje KEIKO arbatos plantacijoje Kagošimoje, Kavanabė regione. Netoli šios plantacijos per slėnį vingiuoja Manose upė. Ji sukuria pakankamai drėgmės ir nuolatinį rytinį rūką, kuris taip reikalingas auginant aukštos kokybės arbatą. Priklausomai nuo skynimo laiko žaliosios arbatos kabuse milteliai būna keleto rūšių. Pirmojo skynimo arbata būna intensyvaus, bet švelnaus kvapo, tuo tarpu antrojo skynimo arbata turi daugiau karčiųjų medžiagų, todėl yra stipresnio kvapo. Todėl milteliai iš antrojo skynimo (kokie ir yra šie) arbatos lapelių ypač gerai tinka saldiems energetiniams gėrimams, gurmaniškiems desertams, o taip pat ir kosmetikai.

Supakuota kontroliuojamoje aplinkoje. Atidarytą pakelį laikyti sandariai uždarytą šaldytuve.

Japonijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: ekologiška žalioji arbata.

Maistinė vertė (100 g) – 1247 kJ/299kcal: riebalų 2.9 g(iš jų sočiųjų 1.1 g), angliavandenių 23.4 g (iš jų cukrų 1.8 g), baltymų 25.9 g, druskos <0.1 g.

Kalbant apie matchą svarbiausia tai, kad ji yra itin stiprus natūralus antioksidantas - stipriausias iš visų žinomų. Jos gaminimas labai delikatus - malama lėtaeigiu granito malūnėliu, kuriuo pagaminama vos 30 g miltelių (t.y. viena dėžutė) per valandą. Šiame gėrime antioksidantų koncentracija itin didelė. Nenuostabu, kad plinta įvairūs receptai, kur matcha miltelių dedama mažiau.

- 30 MATCHA arbatos panaudojimo įdėjų virtuvėje.
- Daugiau apie KEIKO arbatas skaitykite (vokiškai ir angliškai) gamintojo puslapyje.
- Taip pat lankstinuke apie arbatą ir kavą (lietuviškai).
- Guodos pastebėjimai straipsnyje Gyvenimas per trumpas gerti eilinę arbatą.
- 23 priežastys, kodėl verta gerti žaliąją arbatą (vokiškai). Paremta moksliniais straipsniais.
- Guodos pastebėjimai apie kartumo turinčius maisto produktus
- Guodos pastebėjimai. Ar galima pilnavertė mityba be maisto papildų?
- Guodos pastebėjimai. Kaip prisijaukinta matchą
- Kamilės atsiliepimas

Sveiki Guodos pastebėjimai apie „super maistą“:

https://www.youtube.com/watch?v=IAoCNfH08C4

UAB „Sveiki produktai“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.

Prekės kodas: G292
Bar kodas: 4031322000771

Susijusios prekės

Visos teisės saugomos © Livinn