Gaivus biskvitinis mačia sūrio pyragas su braškėmis

Gaivus biskvitinis mačia sūrio pyragas su braškėmis

Gaivus biskvitinis mačia sūrio pyragas su braškėmis

Biskvitui reikės:
130 g miltų
10 g mačia arbatos miltelių
10 g kepimo miltelių
90 g cukraus pudros
žiupsnelio druskos
65 g margarino
175 ml augalinio pieno
5 g vanilinio cukraus

Kremui reikės:
150 g anakardžių
130 g klevų sirupo
½ citrinos sulčių
600 g šviežių arba atšildytų braškių
150 ml augalinio pieno
2 a. š. agar agar miltelių

1. Prieš gaminant, anakardžius bent 1 val. pamirkykite vandenyje.
2. Paruoškite biskvitą. Sumaišykite persijotus miltus, cukraus pudrą, kepimo miltelius, druską ir mačia miltelius. Atskirai sumaišykite ištirpintą margariną, augalinį pieną, vanilinį cukrų ir supilkite į sausus ingredientus. Išmaišykite iki vientisos masės.
3. Patepkite riebalais 23 cm kepimo formą ir paskirstę tešlą kepkite 180ºC temperatūroje 20 min. Iškepus leiskite pilnai atvėsti.
4. Paruoškite kremą. Į trintuvą sudėkite išmirkytus anakardžius, supilkite sirupą ir citrinos sultis. Trinkite, kol masė taps vientisa ir kreminė. Tada suberkite braškes ir vėl trinkite.
5. Puode įkaitinkite augalinį pieną su agar agar milteliais. Nuolat maišydami užvirinkite ir toliau virkite 1 minutę, įdėkite porą šaukštų riešutų ir braškių masės, išmaišykite. Šią masę supilkite į likusią braškių masę blenderyje ir sutrinkite.
6. Ant biskvito užpilkite braškių ir riešutų kremą. Laikykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui