Granatai – sveikatos šaltinis

2022-03-01
Granatai – sveikatos šaltinis

Granatai yra vienas iš seniausių žmonijos kultūrinių ir sveikatai svarbių vaisių. Jie laikomi ilgo, visaverčio gyvenimo simboliu. „Dr. Jacob's“ granatų produktuose – ypač daug vertingų polifenolių, kurie yra pagaminti patentuotu gyvosios fermentacijos būdu, laikantis griežčiausių kokybės standartų, bei pasižymi maloniu skoniu. Tai labai sumažina cukraus kiekį produkte ir padidina biologinį aktyvumą bei polifenolių koncentraciją.

Fermentuotos granatų sultys – daugiau polifenolių ir mažiau cukraus

Nuo 2004 metų „Dr. Jacob's“ granatų eliksyras yra pirmasis polifenoliais ir vitaminais gausus granatų produktas Vokietijoje. Šis eliksyras turi tokį patį polifenolių kiekį, tačiau net 80% mažiau cukraus nei įprastos šviežios granatų sultys.

„Dr. Jacob's“ granatų produktai išsiskiria stabiliu polifenolių kiekiu ir patentuotu gyvosios fermentacijos gamybos būdu. Gaminant šiuo būdu naudojami mikroorganizmai, kurie skaido vaisiuose esantį cukrų ir atblokuoja didelius polifenolių kompleksus. Būtent dėl šio proceso susidaro laisvasis punikalaginas, o iš jo – laisvoji elaginė rūgštis.

Kokybę pajausite skonyje

„Dr. Jacob's“ gaminiuose telpa visa granato galia, užtikrinanti nepriekaištingą, intensyvų skonį. Dideli kiekiai vertingų polifenolių (taninų, flavonoidų) „Dr. Jacob's“ produktams suteikia granatams būdingą vaisiškai rūgštų aromatą. Griežčiausia kokybės kontrolė ir reguliarios nepriklausomų laboratorijų atliekamos analizės užtikrina aukštą kokybę.

Pasimėgaukite ypatingu skoniu ir puikiomis savybėmis, kuriuos teikia granatų vaisiai. Dalinamės keliais egzotiškais nesudėtingais receptais su „Dr. Jacob's“ granatų eliksyrais.

Patarimas: optimaliausiam vertingųjų granatų polifenolių įsisavinimui, „Dr. Jacob's“ granatų produktus geriausia vartoti atskirai (1-2 valandų intervalu) nuo pagrindinių valgymų.

► GRANATŲ KOKTEILIS ENERGIJAI

1 porcijai reikės:
2 šaukštų „Dr. Jacob's“ granatų eliksyro
5 ledo kubelių arba 1/2 stiklinės susmulkinto ledo
250 ml gazuoto vandens

Kokteilio taurę pripildykite ledo, granatų eliksyrą sumaišykite su gazuotu vandeniu ir supilkite ant ledo. Kokteilį papuoškite granatų sėklomis.

► VASARINIS GRANATŲ PUNŠAS

Šis granatų punšas turi rytietiškų skonių atspalvį. Prieskoniai gėrimui suteikia gaivaus, aštraus ir subtiliai saldaus cinamono skonio.

2 porcijoms reikės:
1/2 l gazuoto vandens
20 ml „Dr. Jacob's“ granatų eliksyro
1 žiupsnelio cinamono
2 griežinėlių imbiero (juos šiek tiek įpjaukite)

Plaktuvu sumaišykite eliksyrą su gazuotu vandeniu ir cinamonu. Po vieną griežinėlį imbiero dėkite į kiekvieną stiklinę. Jei norite, į stiklines galite įdėti ir kelis ledo kubelius.
Žiemos variantas: ruošdami su karštu vandeniu gausite karštą granatų žiemos punšą.

► VIDURŽEMIO JŪROS GRANATŲ PADAŽAS

Reikės:
2 šaukštų „Dr. Jacob's“ Viduržemio jūros granatų eliksyro MEDITERRAN
1 šaukšto balzamiko acto

Sumaišykite 2 dalis granatų eliksyro su 1 dalimi balzamiko acto. Šis lengvai paruošiamas padažas puikiai tinka salotoms, sriuboms, troškiniams ir daugeliui kitų patiekalų gardinti.

„Dr. Jacob's“ granatų eliksyrų ir kitų maisto papildų kviečiame įsigyti internetu ir LIVIN parduotuvėse.

Susiję produktai

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui