Nors išpopuliarėjusi jau prieš kelis metus, kombučia, fermentuotos arbatos gėrimas, vis dar sulaukia ypatingo dėmesio dėl savo unikalaus skonio ir naudos sveikatai. Tačiau dauguma rinkoje esančių kombučių išsiskiria ryškiu rūgštumu ir actiniu poskoniu, dėl kurio šis gėrimas ne visada patinka pirmą kartą ragaujantiems. Visai kitokia yra „Rudy’s“, pasižyminti sodriu ir švelniu skoniu. Skaityk ir sužinok, kuo išsiskiria šio prekių ženklo arbatos gėrimai!
„Rudy’s“ gimė iš latvių poros svajonės sukurti nuosavą kombučios verslą. Pirmieji šio gėrimo eksperimentai prasidėjo namų drabužinėje, kur su didžiuliu atsidavimu šeima bandė atrasti tobulą fermentuotos arbatos receptą. Po kiek laiko savo veiklą perkėlę į Latvijoje įsikūrusią gamyklą, kur sukūrė prekių ženklą ir pavadino jį mylimo augintinio šunelio Rudy vardu, kuris netruko išgarsėti tiek Latvijoje, tiek užsienyje.
Pripažinimą „Rudy’s“ kombučia pelnė dėl išskirtinai švelnaus, bet kartu netikėto kombučios skonio. Kruopštus kūrėjų dėmesys receptūros tobulinimui ir fermentacijos procesams leido sukurti aukštos kokybės gėrimus, pasižyminčius sodriu, išraiškingu skoniu, kuris išsiskiria iš visko, kas šiuo metu siūloma rinkoje. Iš naujo atradę fermentacijos galimybes, kūrėjai sugebėjo net pačius paprasčiausius ingredientus paversti gilių skonių, turtingų aromatų ir vitaminų bei probiotikų šaltiniu.
„Rudy’s“ gamyboje svarbiausias tikslas – natūralumas ir švari sudėtis, be jokių konservantų. Gėrimai kuriami tik iš ekologiškų ingredientų, nenaudojant kvapiųjų medžiagų ar skonio stipriklių. Vaisiai ir uogos smulkinami rankomis, o skoniui pagyvinti pasirenkami tik švieži, ūkininkų užauginti prieskoniai, tokie kaip bazilikų ar mėtų lapeliai. Kad būtų išsaugota visa natūrali nauda, „Rudy’s“ gėrimai nepasterizuojami, o tai leidžia išlaikyti fermentacijos metu susikaupusių antioksidantų, probiotikų ir vitaminų naudą.
Be to, „Rudy’s“ gėrimai išsiskiria tuo, kad yra visiškai be pridėto cukraus. Ilgai trukę eksperimentai ir nuoseklūs bandymai leido sukurti unikalų, inovatyvų receptą, kuriame yra mažiau nei 15 kalorijų/100 ml. Dėl tokios sudėties šie gėrimai ne tik lengvesni ir draugiškesni sveikatai, bet ir pasižymi ilgesniu galiojimu – juos galima laikyti kambario temperatūroje iki metų, nesibaiminant dėl kokybės ar saugumo.
Skirtingai nei rinkoje siūlomos kombučia arbatos, „Rudy's“ fermentuotos arbatos yra unikalaus skonio. LIVIN asortimente gali rasti gaivius skonių derinius: aviečių ir bazilikų, mangų ir pasiflorų, kriaušių ir gauromečių bei daug kitų nepaprastų skonių. Estetinės medicinos gydytojos Godos Randakevičiūtės „Rudy’s“ gėrimų pasirinkimas: „Man svarbu ką valgau ir ką geriu. Rinkdamasi gaiviuosius gėrimus visuomet atkreipiu dėmesį į jų sudėtį, cukraus kiekį. Mėgstu „RUDY’S kombučia“ gėrimus! Mėgstamiausi skoniai – aviečių su baziliku arba rabarbarų! Vertinu, kad RUDY’S kombučios sudėtyje ne tik probiotikai, bet ir vitaminai C, B1, B6, B12.“
Taip pat šie gėrimai yra pakuojami į aliuminio skardines, siekiant apsaugoti juos nuo šviesos ir deguonies, taip užtikrinant ilgesnį galiojimo laiką ir tausojant gamtą. Skardinės yra pilnai perdirbamos ir lengvesnės už butelius, o pačiam perdirbimui reikia mažiau energijos, kas leidžia sumažinti CO₂ pėdsaką. Rūpindamiesi ne tik gamta, bet ir gyvūnais, dalį pelno įmonė skiria gyvūnų klinikoms bei prieglaudoms.
Džiaugiamės, kad LIVIN parduotuvių lentynose bei internetinėje parduotuvėje gali rasti įvairių „Rudy’s“ kombučia gėrimų. Paragauk ir atrask savo mėgstamiausius skonius!