Avinžirnių krekeriai su česnakais.
Ekologiškas ir sveikas avinžirnių užkandis su česnakais.
Puikiai tinka kartu su sriubomis, salotomis ar tiesiog norint greitai užkąsti.
Tinka veganams.
Gyvenimo kokybė priklauso nuo to, ką valgote.
Kiekvienas iš mūsų turi tam tikrų gabumų ar silpnybių ar net keistenybių, kurios gali tapti kūrybiškumo pagrindu ir paskatinti ieškoti naujų kelių. „Krippu“ krekerių idėja kilo tuo metu, kai jų kūrėja sužinojo, kad ji netoleruoja karvės pieno baltymų, todėl teko ieškoti alternatyvių būdų, kaip pasisavinti organizmui taip reikalingus baltymus. Gerai žinoma, kad ankštinės daržovės yra vertingas baltymų šaltinis, todėl ji pradėjo domėtis, kaip jas paruošti kaip užkandį, kurį nesunkiai galėtų pasiimti eidama į darbą ar duoti savo vaikams. Galiausiai pavyko gauti sveiką užkandį iš natūralių ingredientų be dirbtinių priedų.
Sudėtis: avinžirnių miltai*, saulėgrąžų sėklos*, česnako granulės 1.8%*, petražolė*, citrininiai pipirai*, Himalajų druska.
* iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 g) - 482 Kcal / 1605 KJ: riebalai 8.5 g (iš kurių sočiųjų 0.8 g), angliavandeniai 47.4 g (iš kurių cukrų 4.7 g), skaidulinės medžiagos 13.4 g, baltymai 21.5 g, druska 1.1 g.