Juodasis humusas su šviežiais granatais ir traškiais krekeriais

Juodasis humusas su šviežiais granatais ir traškiais krekeriais

Juodasis humusas su šviežiais granatais ir traškiais krekeriais

8 porcijoms:

  • 500 g konservuotų „Clearspring“ žirnelių
  • 90 g „Clearspring“ juodos tahini pastos
  • 10 g sezamo aliejaus
  • 10 g česnako
  • 6 g „Lebensbaum“ kmynų
  • 1 g „Lebensbaum“ čili dribsnių
  • 5 g „Lebensbaum“ saldžiosios paprikos
  • 5 g „Lebensbaum“ rūkytos paprikos miltelių
  • 8 g jūros druskos
  • 100 g „Clearspring“ extra virgin saulėgrąžų aliejaus

Patiekimui:

  • Traškių krekerių
  • Šviežių granatų

1. Sumaišykite visus ingredientus. Patiekite su „Krippu“ krekeriais ir šviežiais granatais.

Receptas: Arturs Orenīts iš meistrklase.lv

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui