„Bauck Hof“ ekologiški avinžirnių miltai, be glitimo. Naudojami vietoje kiaušinio kaip rišamoji medžiaga, pvz., gaminant vegetarinius kotletus, pyragus. Maišomi su kitais miltais kepiniuose, naudojami padažams, humusui, falafeliams, pakoroms (daržovėms, apkeptoms tešloje), o taip pat rytietiškiems saldėsiams gaminti. Tinka veganams.
Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
Remaintis maistingumo duomenų baze (nutritiondata.self.com), avinžirniai turi daug foliatų (172 mg arba 86% RPN), mangano (1 mg arba 50% RPN) ir vario (0.4 mg arba 40% RPN), taip pat yra fosforo (168 mg arba 24% RPN), geležies (2.9 mg arba 21% RPN), omega-3 nesočiųjų riebiųjų rūgščių (0.43 g) šaltinis. Avinžirniuose esantys baltymai yra aukštos kokybės: juos sudaro 9 esminės amino rūgštys.
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
Jūsų jau puikiai pažįstamas prekės ženklas „Bauck Hof“ atsinaujina ir tampa „Bauck Mühle“.
„Bauck Mühle“ tai – ekologiški ir biodinaminiai (demeter) įvairiausių grūdų produktai bei pusgaminiai iš Vokietijos.
Bauck šeima užsiima ekologine žemdirbyste nuo 1930 metų. Šiek tiek vėliau Eduard Bauck įkūrė ekologišką malūną, o šiandien įmonė valdo du malūnus, gaminančius aukščiausios kokybės 100% ekologiškus ir biodinaminius miltus, ruošinius pyragams, duonai, falafeliams, košes, dirbsnius, nemažai iš jų ir be glitimo. Įmonė tiki, kad ekologinis ūkininkavimas yra tvariausia žemdirbystės forma.
Sudedamosios dalys: ekologiški avinžirnių miltai.
Maistinė vertė (100 g) – 1443 kJ/344 kcal: riebalų 5.9 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1.1 g), angliavandenių 44 g (iš jų cukrų 2.4 g), skaidulinių medžiagų 16 g, baltymų 19 g, druskos 0.06 g.