„Lebensbaum“ ekologiškos kmyninių kuminų sėklos. Kmyninis kuminas - tai tipiškas rytų virtuvės prieskonis. Tinka gardinti paukštienos ir daržovių patiekalus, ryžius, kuskusą, salotas, sriubas ar dėti į nesaldžius kepinius.
Kad atsiskleistų prieskonio naudingosios savybės ir suteiktų maistui charakteringą, riešutus primenantį skonį, trumpai pakaitinkite aliejuje.
Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų.
Griežta kokybės kontrolė. Sąžininga partnerystė.
Gamybos procesas draugiškas klimatui.
Apie kmyninio kumino naudojimą ir savybes plačiau:
- (angliškai) Cumin seeds nutrition facts
- Nacionalinio Senėjimo instituto (National Institute on Aging), kuris įeina į JAV Nacionalinių sveikatos institutų sistemą (National Institutes of Health (NIH), duomenimis kuminų sėklos pagal antioksidantų kiekį patenką į daugiausiai antioksidantų turinčių produktų sąrašą.
UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.
„Lebensbaum“ – Gyvybės medis, taip išvertus skambėtų įmonės pavadinimas. Įvaizdis atitinka turinį: gamintojas patikimas, jautrus vartotojui ir gamtai, išlaikęs tikrą ekologisto aistrą, nors verslas jau įgavęs ir svorio, ir masto. Šiandieninis įmonės savininkas Ulrich Walter 1979 metais nedideliame Šiaurės Vokietijos miestelyje atidarė ekologiškų prekių parduotuvę. Daug tokių atsidarė tokiu metu, ypač Vokietijoje, ir prekiavo tuo, ką rado rinkoje. Ponas Walteris suprato, kad to nepakanka, ir jis ėmėsi pats ieškoti, kaip gauti tokios kokybės prekių, kokių jis norėjo. Taip krautuvininkas tapo kokybiškos ekologiškos arbatos, kavos ir prieskonių verslo savininku.
Vokiečių gamintojas „Lebensbaum“ savo produktams naudoja aukščiausios rūšies 100% ekologiškas žaliavas. Jų pasiekiami rodikliai, kaip taisyklė, viršija standartinius ekologiškumo reikalavimus ir atitinka gerokai išrankesnius Demeter, Naturland ir Bioland standartus. Ekologinė ir ypač biodinaminė žemdirbystė nestimuliuoja augalo augimo cheminėmis priemonėmis. Vietoj to čia stiprinamas paties augalo gyvybingumas, skiriant dėmesį sveikam dirvožemiui, švariai aplinkai, augalų auginimui pavėsyje – t.y. ekosistemoje.
„Lebensbaum“ laikosi „grynumo“ principo: jokių aromatinių priedų, jokių skonio stipriklių, jokių maisto priedų. Vietoj to didžiausias dėmesys skiriamas natūraliems, intensyvaus skonio ingredientams, kuriuos perka tiesiogiai ten, kur jie užauginti. „Lebensbaum“ su augintojais sieja aistra ekologinei žemdirbystei ir noras tausoti supančią aplinką.
Sudedamosios dalys: ekologiškos kmyninių kuminų sėklos.
Sudėtyje gali būti garstyčių ir salierų pėdsakų.