Vartojimas: indiškiems ir ajurvediniams patiekalams. Švelniai salstelėjusios pupuolės puikiai tinka kaip garnyras ryžių ir daržovių patiekalams. Labai skanu ruošti su ghee sviestu ir prieskoniais.
Sudedamosios dalys: ekologiškos spindulinės pupuolės mung (sertifikato nr. žr. ant pakuotės).
Paruošimas: nuskalaukite po tekančiu vandeniu. 1 stiklinę pupuolių užkaiskite su 2,5 stiklinės vandens, virkite ant žemos ugnis 12-15 min. Sūdykite tik baigus virti.
100 g yra: energinės vertės 1281 kJ / 304 kcal, riebalų 1,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g, angliavandenių 41,5 g, iš kurių cukraus 3,1 g, skaidulinių medžiagų 17,3 g, baltymų 23,1 g, druskos <0,023 g.
Gamintojas: Rapunzel Naturkost AG, D-87764, Legau, Vokietija.