Sojų ir rudųjų ryžių miso pasta, ekologiška

300 g
8,65 €
Rasti parduotuvėje
Nemokamas pristatymas per kurjerį ar į paštomatą visoje Lietuvoje per 1-5 d.d. perkant už 20€ ir daugiau
Galimas greitasis pristatymas Vilniuje rytoj, Gruodžio 2 12:00 su ZITICITY
Galimas greitasis pristatymas Kaune rytoj, Gruodžio 2 12:00 su ZITICITY

Apie prekę

„Clearspring“ ekologiška tradicinė japoniška sojų ir rudųjų ryžių miso pasta. Nepasterizuota, fermentuota. Turi daug baltymų. Naudojama gaminant tradicinius japonų patiekalus, paskanina sriubas (pamėginkite įsidėti vietoj grietinės), troškinius, bulvių košę, įvairius padažus, pavilgus, marinatus, užtepus, žuvies ir daržovių patiekalus. Tinka veganams.

Miso – tai vertingas fermentuotos sojos produktas. Japonijoje gaminamas nuo 8 amžiaus, kur kasdien įvairiausiems patiekalams sunaudojama daugiau kaip 1000 tonų miso. „Clearspring“ miso gaminamas tik iš aukščiausios kokybės ingredientų, iš pilnų sojos pupelių ir pilno grūdo rudųjų ryžių. Natūraliai fermentuojama 12 mėnesių medinėse kedro statinėse su unikalia koji fermentacijos kultūra.

Vartojimas: miso ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą tik prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos.

Stiklainėlyje su užsukamu dangteliu. Laikyti vėsioje tamsioje vietoje. Po atidarymo suvartoti per 6 mėn. Miso yra „gyvas“ produktas, todėl vykstanti fermentacija gali iškelti dangtelį – produktas vis tiek bus tinkamas vartoti. Baltos mielės gali atsirasti dėl sąlyčio su oru – tiesiog nuimkite jas.

Kita informacija

„Clearspring“ užtikrina, kad iš Japonijos importuojami maisto produktai, tame tarpe ir jūros daržovės,  atitinka visus saugumo reikalavimus. Nepriklausomai nuo Japonijos ir ES valdžios institucijų vykdomos kontrolės, pats gamintojas nuolat tikrina produktų radioaktyvumo lygį. Iki šiol jokiuose „Clearspring“ gaminiuose nebuvo aptikta jokių radioaktyviųjų junginių.

Kas yra koji? Tai virti ryžiai ir/arba sojos pupelės sumaišytos su fermentacijos kultūra Aspergillus oryzae. Daugiau apie tai galite paskaityti gamintojo puslapyje angliškai čia >

Dietistė Vaida Kurpienė pasakoja apie miso, tofu ir sojų padažą + 3 receptai su virtuvės šefu Jonu Jonušu:

https://www.youtube.com/watch?v=0fxVvVNnrfs

Skaitykite daugiau:
- (angliškai) Daugiau informacijos gamintojo puslapyje
- (angliškai) Miso maistinės savybės
- (angliškai) Apie sojų pupeles
- Rytų virtuvės karalienė – soja

Kai kurie šaltiniai itin pabrėžia fermentacijos naudą sojos produktams. Teigiama, kad būtent tradiciniais metodais fermentuota soja (tofu, miso, shoyu) turi geriausias sojai priskiriamas savybes ir yra lengviausiai įsisavinama.

UAB „Bio Sala“ neatsako už šiose nuorodose esantį informacijos turinį.

Gamintojas

„Clearspring“ yra šeimos įmonė, jau daugiau nei 25 metus propaguojanti autentišką ir ekologišką aukštos kokybės maistą. Mes esame įsitikinę, kad kiekvienas turėtų galėti gauti kokybiško ekologiško maisto sveikam gyvenimo būdui.

Didžiuojamės galėdami Jums pristatyti įvairiais apdovanojimais įvertintų produktų asortimentą, kuriuo mėgaujasi žmonės daugiau nei iš 50 pasaulio šalių. Visi „Clearspring“ produktai pasižymi jiems būdingu skoniu, yra pagaminti pagal autentiškus receptus tradiciniais metodais. „Clearspring“ niekada nenaudoja jokių sintetinių priedų, nei rafinuoto cukraus.

Šio gamintojo produktai skatina tvaraus žemės ūkio plėtrą, nes remia ekologinius ūkius ir maisto gamintojus. Turtindami dirvožemį ir rūpindamiesi ekosistemomis „Clearspring“ saugo pasaulį ateinančioms kartoms.

Prekės ženklo šalis:
Japonija
Prekės kodas: MK158
EAN kodas: 502155498005
Sojų ir rudųjų ryžių miso pasta, ekologiška
300 g

Sojų ir rudųjų ryžių miso pasta, ekologiška

8,65 €

Panašios Panašios prekės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui