5 ingredientų veganiška moliūgų sriuba su kokosų pienu

5 ingredientų veganiška moliūgų sriuba su kokosų pienu

5 ingredientų veganiška moliūgų sriuba su kokosų pienu

„every special day” rekomenduoja išsivirti labai skanią, šildančią, maistingą moliūgų sriubą su kokosų pienu. Labai paprastas, bet sodraus egzotiško skonio ir kvapo ypatingas patiekalas, kuriuo tikrai nudžiuginsite artimuosius ir svečius.

Reikės:
2 puodelių pjaustyto moliūgo (su žieve),
1 vidutinės arba 2 nedidelių bulvių,
1 morkos (galima keisti pusele saldžios bulvės),
kelių valg. š. tiršto kokosų pieno,
prieskonių: 1 arb. š. „Lebensbaum” geltonojo kario (daugiau ar mažiau pagal skonį), kelių kubelių ekologiško daržovių sultinio, druskos, pipirų.

Moliūgą, bulvę, morką (arba pusę saldžios bulvės) supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą, užpilame vandens tiek, kad iki galo neapsemtų daržovių, liktų per pirštą nuo viršaus daržovių iki vandens. Ten pat sudedame sultinio kubelius. Verdame, kol kiečiausios daržovės – morkos suminkštėja, o tai įvyksta labai greitai, apie 10-15 min. Tada beriame karį, druską, pipirus, dedame kelis šaukštus kokosų pieno ir viską į blenderį (galima, žinoma, ir su rankiniu plakti). Plakame iki vienalytės masės, puošiame šviežiais žalumynais, jei turime, labai tinka kalendra. Taip pat labai tinka pabarstyti nemaltom kumino sėklom prieš patiekiant. Skanaus.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui