Reikės:
tešlai
350 g kvietinių miltų,
200 ml natūralaus jogurto,
170 g sviesto,
120 g cukraus,
3 v. š. kakavos,
1,5 a. š. kepimo miltelių,
2 kiaušinių,
žiupsnelio druskos;
Sūrio sluoksniui:
250 g ricotta sūrio,
1 kiaušinio,
100 g cukraus.
Miltus, druską, kepimo miltelius ir kakavą sumaišykite. Ištirpinkite sviestą. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki tąsios masės. Plaktus kiaušinius, jogurtą ir lydytą sviestą supilkite į miltų mišinį. Viską gerai išmaišykite. Pagamintą tešlą sukrėskite į riebalais išteptą kepimo skardą (kepta apvalioje 30 cm skersmens skardoje).
Sūrio įdaras: kiaušinį išplakite su cukrumi, sudėkite ricotta sūrį ir dar kartą viską geri išplakite, kad būtų vientisa masė.
Pasigamintą įdarą dėkite ant jau į kepimo skardą supiltos tešlos ir mediniu iešmeliu formuokite norimus ornamentus. Kepkite 175°C orkaitėje 45 - 50 min. Iškeptą atvėsinkite ant grotelių.