Greitai ir paprastai paruošiamas desertas. Miso dėka išryškėja kokosų piene ir oboliuose pasislėpę saldumas bei umami skonis. Jei jums patinka kietesni obuoliai, iš orkaitės išimkite po 20 min., bet jei norite minkštų obuolių, palikite juos kepti dar 10 min. Nors šis desertas skaniausias karštas, tačiau mėgautis galite ir šaltu.
Reikės:
3 obuolių,
200 ml kokosų kremo,
1 valg. š. „Clearspring“ šviesios miso pastos,
2 valg. š. razinų.
Gaminimas:
1. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 200ºC.
2. Obuolius nuplaukite, kiekvieną jų padalinkite į 4 dalis, išimkite šerdis. Sudėkite obuolius į kepimo indą žievelėmis į viršų, apibarstykite razinomis.
3. Sumaišykite kokosų pieną su miso. Mišiniu apipilkite obuolius.
4. Kepkite orkaitėje apie 20-25 min. arba kol obuoliai iškeps ir taps minkšti. Patiekite karštą.
Receptas iš www.clearspring.co.uk