Reikės:
makaronų,
šaldytų arba šviežių daržovių (šviežias reikės ilgiau pavirti),
pievagrybių,
svogūno,
prieskonių (rekomenduojame prieskonių mišinį itališkai virtuvei),
druskos,
pipirų,
ghee sviesto arba aliejaus,
2 šaukštai miso pastos,
200 ml grietinėlės (augalinio kremo),
kietojo sūrio.
Makaronus išverdame, likus 5 min iki jų virimo pabaigos, beriame šaldytas daržoves. Supjaustome svogūnus kubeliais ir pakepiname ant sviesto ghee arba aliejaus, kol taps auksinės spalvos. Beriame pjaustytus pievagrybius ir viską apkepiname, kol pievagrybiai gražiai apskrus. Pilame grietinėlę, dedame miso pastos, dedame makaronus su daržovėmis, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir viską keletą minučių patroškiname. Dedame makaronus su padažu į lėkštes, apibarstome smulkintu sūriu ir patiekiame. Skanaus!