Obuolių ir moliūgų avižinė košė

Obuolių ir moliūgų avižinė košė

Obuolių ir moliūgų avižinė košė

2 porcijoms reikės:

  • 100 g „Bauck“ avižų košės su obuoliais ir cinamonu (be glitimo)
  • 200 ml pieno arba augalinio pieno alternatyvos
  • 100 g moliūgų tyrės
  • 1 valg. š. obuolių sirupo arba medaus
  • ¼ arb. š. meduolių prieskonių
  • 2 valg. š. smulkintų graikinių riešutų

 

Gaminimas

 

  1. 1. Supilk karštų avižų mišinį į dubenį.
  2. 2. Įdėk moliūgų tyrę, saldiklį, meduolių prieskonius, riešutus ir pieną.
  3. 3. Viską gerai išmaišyk ir palik šaldytuve per naktį.

 

Šaltinis: Bauck.de

Receptui Receptui reikės

leaf
TAPK MŪSŲ EL. PAŠTO BIČIULIU IR GAUK 10% NUOLAIDĄ KITAM APSIPIRKIMUI!