Ryžių pudingas „Kheer“ su džiovintais vaisiais

Ryžių pudingas „Kheer“ su džiovintais vaisiais

Ryžių pudingas „Kheer“ su džiovintais vaisiais

4 porcijoms reikės:

200 g Urtekram basmati ryžių
400 ml Clearspring kokosų kremo
150 g Urtekram džiovintų abrikosų ar kitų vaisių
3 valgomųjų šauktųUrtekram ekologiško kokosų sirupo
2 v. š. rudojo cukraus
600 ml vandens
¼ a. š. druskos
200 g šviežių vaisių patiekimui (uogos, melionas, mangas, kivi)

1. Sudėkite visus ingredientus, išskyrus šviežius vaisius, į puodą ir kaitinkite, kol pradės virti.
2. Virkite ant stiprios ugnies 5 minutes, tuomet toliau virkite ant mažos ugnies 40 minučių, retkarčiais pamaišydami, panašiai kaip daugiaryžį.
3. Prieš patiekdami leiskite pudingui šiek tiek atvėsti. Patiekite su šviežiais vaisiais.

Receptas: Agate Vanuška-Andruce
Stilius: Līva Kārkle-Upeniece
Nuotrauka: Anete Rudmieze

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui