Skanėstas su džiovintais mangais (nekeptas tortas)

Skanėstas su džiovintais mangais (nekeptas tortas)

Skanėstas su džiovintais mangais (nekeptas tortas)

Reikės:

1 sluoksniui:
200 g datulių pastos (sutrintų datulių),
0.5 puod. vandens,
200 g migdolų riešutų,

2 sluoksniui:
0.5 puod. kokosų drožlių,
150 g natūraliai džiovintų mangų,
150 g anakardžių riešutų (mirkytų 8 val.),
0.5 puod. vandens,
1 valg. š. balškvojo gysločio sėklų luobelių,
80 g datulių pastos (sutrintų datulių),

Papildomai:
2 vnt natūraliai džiovintų mangų,
saujos migdolų riešutų.

Veiksmas:

1 sluoksnio ingredientus dėti į kokteilinę ir susmulkinti iki vientisos masės. Gautą masę dėti į norimą formą.

2 sluoksnio produktus taip pat dėti į kokteilinę ir suplakti iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su pjaustytais mangais ir pilti ant 1 sluoksnio. Viršų papuošti džiovintais mangais ir migdolais. Dėti į šaldyklį 4–6 val. Ištraukti iš šaldiklio ir iš formos, palaikyti 30–60min. kambario temperatūroje. Pjaustyti ir valgyti – skanaus!

Receptas iš www.veganpipiras.lt

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui