Speltos miltų blynai su keptais obuoliais

Speltos miltų blynai su keptais obuoliais

Speltos miltų blynai su keptais obuoliais

Reikės (1 porcijai):

  • 1 puodelio (100 g) speltos miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 a.š. obuolių acto
  • 1 puodelio (240 ml) augalinio pieno
  • 2 v.š. kokosų aliejaus
  • 1 obuolio
  • 2 v.š. vandens
  • 1 a.š. cinamono
  • 1 a.š. kokosų žiedų cukraus (arba paprasto cukraus)
  • 3 v.š. sojų (ar kito) jogurto
  • 5-6 lašų „Moruga Cacao“ kakavos, stambiai sukapotos

 

GAMINIMAS

 

  1. 1. Dubenyje sumaišyk speltos miltus, kepimo miltelius ir obuolių actą.
  2. 2. Atsargiai įmaišyk augalinį pieną. Palik trumpam pastovėti.
  3. 3. Tuo tarpu supjaustyk obuolį mažais gabalėliais ir sudėk juos į keptuvę su vandeniu. Kaitink, kol obuoliai suminkštės.
  4. 4. Įdėk cinamono ir kokosų cukraus (ar kito saldiklio), išmaišyk, kad tolygiai pasiskirstytų. Uždenk ir kepk pamaišant, kol obuolio gabaliukai karamelizuosis ir lengvai paruduos.
  5. 5. Keptuvėje ištirpink kokosų aliejų ir suformuok blynelius.
  6. 6. Kepk blynus, kol gražiai apskrus ir taps auksinės spalvos.
  7. 7. Patiek lėkštėje, pagardink sojų (ar kitu) jogurtu, obuolių gabalėliais ir „Moruga Cacao“ kakavos lašeliais.

Recepto šaltinis: morugacacao.com

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui