Veganiški bananiniai ledai

Veganiški bananiniai ledai

Veganiški bananiniai ledai

Nevartijate pieno? O gal tiesiog pabodo paprastų pieniškų ledų skonis? Pabandykite šiuos! Skanūs naminiai ledai, kurie ne tik atgaivins, bet ir jų oranžinė spalva nuteiks optimistiškai.

Reikia:
2 bananų,
100 g goji uogų,
2 persikų,
1/2 šaukštelio cinamono.

Jau parudavusiomis žievelėmis bananus nulupti ir supjausčius 2 cm dydžio gabalėliais sudėti į plastikinį indelį, 2 val. arba per naktį palikti šaldiklyje.

Goji uogas nuplauti ir užpylus vandeniu, kad apsemtų, palikti išbrinkti apie 30 min. Nukošti. Bananus, uogas, supjaustytus persikus be kauliuko ir cinamoną dėti į smulkintuvą ir viską gerai suplakti iki vientisos masės. Tai trunka apie 2 min. Šaukštu dėti tirštą masę į indelius, puošti goji uogomis. Galima pagardinti sėklomis ar graikiniais riešutais. Skanaus.

Recepto autorė Laimutė Kozlovienė.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui