Vegetariškas čili troškinys su moliūgais

Vegetariškas čili troškinys su moliūgais

Vegetariškas čili troškinys su moliūgais

Ingredientai:

  • 1 svogūnas
  • 150-250 g moliūgo
  • 1 lauro lapas
  • 1 arbat. š. raudonėlio
  • ½ arbat. š. kmynų
  • ¼ arbat. š. kajeno pipirų
  • ½ arbat. š. čili dribsnių
  • 2 arbat. š. cinamono 
  • 1-2 gabalėliai juodojo šokolado
  • 1 arbat. š. ekologiško sultinio miltelių 
  • 200 ml pomidorų tyrės 
  • apie 50 ml vandens
  • 1 skardinė ekologiškų raudonųjų pupelių
  • ½ mažos skardinės kukurūzų
  • natūralus sojų jogurto
  • kalendros
  • svogūnų laiškai
  • aliejaus kepimui

Paruošimas:

1. Nedideliame puode įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, kol jis taps auksinis. 
2. Sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą. Kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami. 
3. Tuomet suberkite visus prieskonius, išmaišykite ir troškinkite apie 1 minutę. 
4. Tuoj pat supilkite pomidorų tyrę, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite ant mažos ugnies uždengę dangčiu, kol moliūgas suminkštės.
5. Tada sudėkite raudonąsias pupeles, kukurūzus ir šokoladą. Išmaišykite ir leiskite troškintis 5 minutes. Įvertinkite druskos, aštrumo, rūgštingumo ir saldumo skonį. Jei reikia, galima įpilti šiek tiek citrinos sulčių arba agavos.
sirupas ir (arba) cukrus. 
6. Patiekite su šaukštu natūralaus jogurto, kalendra ir smulkintais laiškiniais svogūnais.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui