Klauskite

Atsakome darbo dienomis 8-17 val.
Taip pat galite klausti telefonu +370 659 44144

Jūsų užklausa išsiųsta, greitu metu gausite atsakymą į el. paštą.
0
Prekių
Pirkti

Miltų mišinys be glitimo, ekologiškas (800 g)

Bauck Hof

Miltų mišinys be glitimo, ekologiškas (800 g)

Bauck Hof
5.31
5.31

„Bauck Hof“ ekologiškas miltų mišinys be glitimo. Universalus, tinka kepimui ir virimui. Be laktozės. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Tinka veganams.

RECEPTAI

Vafliai. Reikės: 200 g miltų mišinio, 2 valg. š. aliejaus (arba lydyto sviesto), 75 g cukraus, 75 g minkšto sviesto (arba margarino), 2 kiaušinių, 225 ml pieno (arba sojų gėrimo).
Visus ingredientus sumaišyti iki vientisos tešlos ir 10 min. palikti pastovėti. Kepti riebalais išteptoje vaflinėje. Išeiga apie 5-6 vafliai.

Lietiniai blynai. Reikės: 100 g miltų mišinio, 2 valg. š. aliejaus (arba lydyto sviesto), 2 kiaušinių, 250 ml pieno (arba sojų gėrimo), žiupsnelio druskos.
Visus ingredientus sumaišyti iki vientisos tešlos. Kepti kaip įprastai. Išeiga apie 3-4 blynai.

Amerikietiški blynai. Reikės: 200 g miltų mišinio, 1 arb. š. kepimo miltelių, 1 kiaušinio, 1 valg. š. cukraus, 350 ml pieno (arba sojų gėrimo).
Visus ingredientus sumaišyti iki vientisos tešlos. Samčiu į įkaitintą keptuvę pilti tešlą, kad gautųsi 3-4 nedideli stori blynai. Kepti ant vidutinės kaitros. Apversti tik tada, kai paviršiuje susidaro daug pūslelių. Tradiciškai blynai valgomi su klevų sirupu. Išeiga 12-15 blynų.

Varškės tešla. Vaisių pyragui arba kaip pagrindas daržovių pyragui.
Vaisių pyragui reikės: 400 g miltų mišinio, 3 nubrauktų arb. š. kepimo miltelių, 120 g cukraus (alternatyva: 1 arb. š. druskos), 1 žiupsnelio Burbono vanilės, 200 g varškės, 6 valg. š. neutralaus skonio aliejaus, 6 valg. š. pieno. Iš visų ingredientų rankomis suminkyti tvirtą tešlą.
Sudrėkintomis rankomis paskirstyti ant riebalais išteptos kepimo formos ir uždėti pageidaujamą įdarą. Kepti 180ºC apie 40-50 min., priklausomai nuo įdaro.
Pagrindas daržovių pyragui: Vietoj cukraus ir vanilės įdėti šaukštelį druskos. Tolesnė eiga kaip ir vaisių pyragui.

Saldi mielinė tešla. Vaisių pyragui, saldžiam mieliniam pyragui ar pyragui su razinomis.
Reikės (kambario temperatūros): 400 g miltų mišinio, 1 pak. sausų mielių, 75 g cukraus, 1 žiupsnelio druskos, ant peilio galo vanilės, 100 g minkšto sviesto, 1 kiaušinio, 300 ml pieno.
Miltų mišinį sumaišyti su cukrumi, mielėmis, druska ir vanile, įdėti sviestą, kiaušinį ir pieną. Viską maišyti apie 5 minutes mikseriu su minkymo antgaliais.
Vaisių pyragas: Tešlą paskirstyti riebalais išteptoje kepimo formoje, dėti pageidaujamą įdarą ir palikti 15 min. pakilti. Kepti 180ºC apie 40-50 min., priklausomai nuo įdaro.
Saldus mielinis pyragas: Tešlą sudėti į riebalais išteptą stačiakampę formą. Viršų patepti aliejumi arba lydytu sviestu. Per vidurį įpjauti ir uždengus laikyti šiltoje vietoje 20 min. Kepti 50 min. 200ºC.
Pyragas su razinomis: Į tešlą įdėti 150 g razinų ir ruošti kaip saldų mielinį pyragą.

Šviesi duona arba bandelės. Reikės: 400 g miltų mišinio, 1 pakelio sausų mielių, 1 arb. š. cukraus (arba medaus), 1 nubraukto arb. š. druskos, 50 g minkšto margarino (arba aliejaus), 1 kiaušinio, 325 ml vandens.
Miltų mišinį sumaišyti su mielėmis, cukrumi ir druska. Įdėti margariną, kiaušinį ir supilti vandenį. Viską maišyti apie 5 min. mikseriu su minkymo antgaliais.
Duona: Tešlą sudėti į riebalais išteptą stačiakampę formą. Viršų išlyginti su vandeniu ir patepti aliejumi. Uždengus laikyti šiltoje vietoje 20 min. Kepti 50 min. 200ºC.
Bandelės: Tešlą šlapiu šaukštu paskirstyti į keksiukų formeles, patepti vandeniu ir aliejumi bei palikti 20 min. šiltoje vietoje. Kepti 20-30 min. 200ºC. Išeiga apie 12 bandelių.
Dėl kiaušinio tešla geriau pakyla ir gražiai paruduoja, tačiau jo galima ir nedėti.

Vokietijoje pagamintas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Sudedamosios dalys: kukurūzų krakmolas*, pilno grūdo ryžių miltai*, pilno grūdo sorų miltai*, tirštiklis: saldžiavaisio pupmedžio miltai*.
* – iš ekologinių ūkių.

Maistinė vertė (100 g):  
Energinė vertė 1466 kJ/345 kcal
Riebalų 0.5 g
   iš jų sočiųjų 0.1 g
Angliavandenių 82 g
   iš jų cukrų 0.2 g
Skaidulinių medžiagų 3.1 g
Baltymų 1.8 g
Druskos 0.01 g

 

„Bauck Hof“ specialus malūnas sumala iki 18 tonų per dieną ir mala tik beglitiminius miltus. Malūnas yra atskirame pastate, todėl užkertamas kelias patekti glitimui iš kitų produktų. Pagaminę ir supakavę produktus be glitimo tikrina juos malūno laboratorijoje, ar nėra juose glitimo, o tyrimo rezultatai registruojami Vokietijos celiakijos draugijoje.

Skaitykite daugiau:
- Kas yra celiakija ir beglitiminė dieta?

Kiti mūsų siūlomi produktai be glitimo >

Sveiki Guodos pastebėjimai apie produktus be glitimo:

https://www.youtube.com/watch?v=c7r_iRTASoQ

Prekės kodas: GAR527
Bar kodas: 4015637824598

Susijusios prekės

Visos teisės saugomos © LIVIN