Migdoliniai sausainiai

Migdoliniai sausainiai

Migdoliniai sausainiai

750 ml stiklainiui:

  • 150 g Bauck Hof miltų be glitimo;
  • 150 g Urtekram migdolų miltų;
  • 120 g baltojo cukraus;
  • 120 g rudojo cukraus;
  • 4 g kepimo miltelių;
  • 5 g vanilinio cukraus;
  • žiupsnelis druskos.

Tešlai reikės:

  • 200 g sviesto;
  • 2 kiaušinių.

PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Miltai be glitimo sumaišomi su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir druska. Išdėliokite stiklainio apačioje, ant viršaus suberkite migdolų miltus, baltąjį cukrų ir rudąjį cukrų.
2. Į stiklainio ingredientus dedamas minkštas sviestas ir kiaušiniai, viskas maišoma, kol susidaro vienalytė masė. Leiskite tešlai pailsėti bent 1 val.
3. Sausainiai gaminami ant keptuvės ir kepami iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10-12 minučių.

Receptas: Reinis Mikelsonas.
Nuotrauka: Maris Kiseliovas.
Stilius: Agate Vanuška-Andruce.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui