Šokoladiniai keksiukai be glitimo

Šokoladiniai keksiukai be glitimo

Šokoladiniai keksiukai be glitimo

Pasigaminkite sveikesnių šokoladinių keksiukų be glitimo pagal sporto trenerę Anastasiją Zizas (@anastasijazizas).

Reikės:
110 g „Bauck Hof“ miltų mišinio be glitimo
2 kiaušinių
80 g juodojo šokolado su stevija
100 g kokosų aliejaus
60 g agavų sirupo
1/2 a. š. kepimo miltelių
150 g vyšnių (šviežių arba šaldytų)

1. Ištirpinkite šokoladą ir kokosų sviestą. Palikite, kad šiek tiek atvėstų.
2. Išplakite kiaušinius ir įpilkite agavų sirupo. Ištirpintą šokoladą ir kokosų sviestą sumaišykite su kiaušinių plakiniu.
3. Suberkite miltų mišinį, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišykite.
4. Į gautą masę suberkite vyšnias ir atsargiai išmaišykite. Jei naudosite šaldytas uogas, prieš naudojimą jas atšildykite.
5. Sudėkite tešlą į keksiukų kepimo formeles ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. Šie keksiukai neturi būti pilnai iškepę, viduje turi išlikti drėgni.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui