3 rūšių naminiai ledai

3 rūšių naminiai ledai

3 rūšių naminiai ledai

Kakaviniai:
2 bananų
2 v. š. kakavos
3 datulių (arba pagal skonį ragaujant)
100 ml kokosų pieno (galite pilti ir nematuojant, o vis paragaujant, ar skanu)
kelių lašelių agavų sirupo (nebūtina)

Bananiniai – jogurtiniai:
1–2 bananų
1–2 valg. š. medaus
200 g natūralaus jogurto
2 arb. š. chia sėklų

Persimoniniai (nėra labai saldūs, labai lengvo skonio, bet spalvingi ir naudingi):
1 persimono
2–3 datulių
70 ml kokosų pieno (irgi geriausia pilti ragaujant ir atsižvelgiant į konsistenciją)

Paskaninimui, kuris suteikia stebuklingai malonaus skonio:
„Aiello“ ekologiškas lazdynų riešutų kremas be luobelių

Paruošimas:
Ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite iki vientisos tirštos masės. Tuomet pilkite į saldymui skirtus indelius ar ledų formeles. Paruoštus ledus galite aplieti lazdynų riešutų kremu, kuris ne tik suteiks daugiau maistinės vertės ledams, bet ir privers akimirkai sustingti nuo sunkiai žodžiais išreiškiamo skanumo!

Receptas iš salduolis.lt >

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui