Augalinės mėsos kukulių vėrinukai

Augalinės mėsos kukulių vėrinukai

Augalinės mėsos kukulių vėrinukai

4 porcijos (6-8 iešmeliai) | Paruošimo laikas: 15 min. | Gaminimo laikas: 20 min.

Vėrinukams reikės:
1 pakuotės „Moving Mountains“ augalinės mėsos kukulių
2 cukinijų (supjaustytų 2 cm storio kubeliais)
2 paprikų (supjaustytų 4-5 cm kubeliais)
1 raudonojo svogūno (supjaustyto 4-5 cm gabaliukais)
druskos
pipirų
augalinio aliejaus

Padažui:
100 g kokosų ar kitokio augalinio jogurto
1 česnako skiltelės
15 g kalendros
1 a. š. čili dribsnių
1/2 citrinos

Pomidorų salotoms:
3 svogūnų (supjaustytų griežinėliais)
4 didelių pomidorų (supjaustytų skiltelėmis)
2 v. š. alyvuogių aliejaus

4 duonos paplotėlių

1. Įkaitinkite kepimo groteles ar kepsninę.
2. Paruoškite 6-8 iešmelius. Suverkite augalinės mėsos kukulius su daržovėmis ant iešmelių (ant vieno iešmelio turėtų būti bent po 2 kukulius), pagardinkite druska, pipirais ir aptepkite aliejumi.
3. Sudėkite kukulių ir daržovių vėrinukus ant grotelių ir kepkite apie 15 minučių, vartydami kas 3-4 minutes, kol visos daržovės lengvai paruduos ir iškeps.
4. Paruoškite padažą. Sumaišykite kokosų jogurtą, česnako skilteles, kalendrą, čili dribsnius ir pagardinkite citrinos sultimis, druska bei pipirais.
5. Paruoškite pomidorų salotas. Pomidorų skilteles sumaišykite su svogūnais ir alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais.
6. Panardinkite iškepusius vėrinukus į pomidorų salotas ir patiekite su šiltais duonos paplotėliais.

„Moving Mountains“ receptas.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui