Avižinių dribsnių košė be virimo

Avižinių dribsnių košė be virimo

Avižinių dribsnių košė be virimo

Jums reikės:

  • 100 g Amisa ekologiškų avižinių dribsnių;
  • 2 šaukštai maltų linų sėmenų;
  • 360 g pasirinkto pieno;
  • žiupsnelis druskos;
  • 8 vnt. Rapunzel ekologiškų džiovintų abrikosų;
  • 2 šaukštai Biona ekologiško rudųjų ryžių sirupo;
  • kedro arba kitų pasirinktų riešutų.

Paruošimas:

  1. 1. Džiovintus abrikosus supjaustykite mažais gabalėliais, suberkite riešutus, druską, sėmenis ir avižinius dribsnius bei viską išmaišykite. Pabaigoje įpilkite sirupo ir šiek tiek pieno. 
  2. 2. Viską sumaišykite ir sudėkite į indus ar stiklainius. Palikite per naktį šaldytuve, išimkite pusryčiams, apibarstykite šviežiomis uogomis, pagardinkite kokia nors uogiene ar kitu pasirinktu priedu. Puikus pasirinkimas vasaros pusryčiams.

Receptas: Anna Panna.
Stilius: Baiba Prindule-Rence.
Nuotrauka: Maris Kiseliovas.
 

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui