Bananiniai keksiukai be glitimo

Bananiniai keksiukai be glitimo

Bananiniai keksiukai be glitimo

Išeiga - 15 vnt.

„Šių keksiukų atsiradimą įkvėpė mano kadaise labai mėgta ir dėl kvietinių miltų išbraukta „bananų duona”. Juos galima kepti bet kokioje keksiukų formoje. Katerina pastebėjo, kad jiems tinka kuo daugiau apskrudusio paviršiaus. Todėl ir kepu juos kiek netradicinės formos.” - sako knygos „Kepiniai be glitimo“ viena iš autorių Inga.

Keksiukams reikės:
2 kiaušinių
160 g cukraus
80 g kukurūzų miltų
20 g ryžių miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
2 bananų, pertrintų šakute
50 g jogurto
120 g ištirpinto sviesto

Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purios masės. Maišant, į kiaušinių masę suberkite miltus ir kepimo miltelius, sudėkite pertrintus bananus, jogurtą ir sviestą. Viską gerai išmaišykite ir paskirstykite į formeles. Kepkite apie 20 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Dėmesio: svarbu, kad keksiukų paviršius gerai apskrustų.

Receptas iš knygos „Kepiniai be glitimo“.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui