Bolivinių balandų ir saldžiųjų bulvių paplotėliai

Bolivinių balandų ir saldžiųjų bulvių paplotėliai

Bolivinių balandų ir saldžiųjų bulvių paplotėliai
  • 200 g virtos raudonosios bolivinės balandos
  • 300 g saldžiųjų bulvių
  • 2 vidutiniai raudoni svogūnai
  • 2 skiltelės česnako
  • žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
  • 35 g špinatų
  • 2 kiaušinių;
  • ½ arbatinio šaukštelio kario miltelių
  • ½ arbatinio šaukštelio paprikos miltelių
  • 40 g miltų
  • aliejaus kepimui

PATIEKIMUI:

  • 200 g natūralaus jogurto
  • sultys iš 1 citrinos
  • ½ a. š. čili dribsnių
  • sauja šviežių žolelių, tokių kaip mėtos ir kalendros
  • žiupsnelis druskos;

Gaminimo procesas:

  1. 1. Pirmiausia išvirkite ir atvėsinkite bolivinės balandos kruopas.
  2. 2. Saldžiąsias bulves nulupkite ir sutarkuokite, svogūnus ir česnakus supjaustykite smulkiais gabalėliais.
  3. 3. Didelę keptuvę ar net puodą įkaitinkite ant vidutinės ugnies, kai įkais, įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus, česnaką, saldžiąsias bulves, druskos ir pipirų. Kepkite, dažnai maišydami, kol daržovės suminkštės.
  4. 4. Dubenyje išplakite kiaušinius, atskirai vidutiniškai smulkiai supjaustykite špinatus.
  5. 5. Į atskirą didelį dubenį suberkite bolivinę balandą, suberkite troškintas daržoves, smulkintus špinatus, išplaktus kiaušinius, miltus, papriką ir kario miltelius. Maišykite, kol masė taps šiek tiek lipni ir tampri, jei atrodo per skysta, įberkite daugiau miltų.
  6. 6. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilkite aliejaus kepimui. Iš masės suformuokite nedidelius plokščius paplotelius ir apkepkite iš abiejų pusių kol jie taps auksinės rudos spalvos.
  7. 7. Paruoškite padažą patiekimui. Į dubenį supilkite natūralų jogurtą, įpilkite citrinos sulčių, čili dribsnių, druskos, šviežių mėtų ir kalendrų.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui