Česnakinis sviestinių pupelių užtepas su bazilikais ir palmių aliejumi

Česnakinis sviestinių pupelių užtepas su bazilikais ir palmių aliejumi

Česnakinis sviestinių pupelių užtepas su bazilikais ir palmių aliejumi

Reikės:
200 g baltųjų sviestinių pupelių,
1 a. š. bazilikų lapelių,
druskos pagal skonį,
3 v. š. raudonųjų palmių aliejaus,
2 česnako skiltelių,
duonos.

Pupeles užpilkite šaltu vandeniu ir palikit 6 - 8 valandoms mirkti (galima ir per nakt). Nupilkite vandenį, kuriame mirko, užpilkite švariu ir virkite ant nedidelės ugnies, kol pupelės bus minkštos (apie 1 valandą). Išvirusias pupeles perliekite šaltu vandeniu, nusunkite ir susmulkinkite iki vientisos masės maisto smulkintuvu. Suberkite druską, bazilikų lapelius ir sudėkite palmių aliejų, išspaustas česnako skilteles. Viską gerai išmaišykite. Jei reikia, dar papildomai įberkite druskos.

Virtuvės fėjų receptas.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui