Daržovių troškinys su juodgrūdžių sėklomis

Daržovių troškinys su juodgrūdžių sėklomis

Daržovių troškinys su juodgrūdžių sėklomis

Reikės:
1/4 didesnės cukinijos,
1/2 baklažano,
3 nedidelių morkų,
2 v. š. konservuotų pomidorų ar jų tyrės,
1/2 nedidelio svogūno,
1 a. š. juodgrūdžių sėklų,
1 a. š. ghi sviesto,
1/2 a.š. ciberžolės,
žiubsnelio maltų juodųjų pipirų,
1 a. š. natūralaus sultinio,
druskos.

Įkaitinus ghi sviestą (tinka ir aliejus kepimui) keptuvėje labai trumpai pakepinti ciberžolę, maltus juoduosius pipirus ir juodgrūdžių sėklas. Sudėti griežinėliais pjaustytas morkas ir pakepinti 2 min. Sudėti stambiais kubeliais supjaustytą cukiniją bei susmulkintą svogūną. Dar kelias minutes pakepinti uždengus keptuvę dangčiu kartais pamaišant. Sudėti stambiais kubeliais pjaustytą baklažaną. Trumpai pakepinus apibarstyti sultiniu, įberti druskos pagal skonį, įpilti pusę puodelio vandens, išmaišyti ir palikti troškintis kol daržovės suminkštės. Troškinimosi pabaigoje įdėti susmulkintus konservuotus pomidorus, išmaišyti ir nukelti nuo vyryklės.

Skanu valgyti vieną, su duona ar ryžiais.
Skanaus!

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui