Florentinai su juoduoju šokoladu

Florentinai su juoduoju šokoladu

Florentinai su juoduoju šokoladu

12 sausainukų reikės:
50 g margarino
50 g nerafinuoto cukraus
50 g klevų sirupo
75 g imbiero cukatų
50 g migdolų drožlių
½ apelsino žievelės
50 g miltų
80 g juodojo šokolado

1. Puode ištirpinkite margariną, suberkite rudąjį cukrų ir, kai ištirps, supilkite klevų sirupą.
2. Kai viskas karamelizuosis, išjunkite ugnį ir suberkite smulkiai pjaustytas cukatas, migdolų drožles ir apelsino žievelę. Gerai išmaišykite ir suberkite miltus.
3. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos dideliais tarpais išdėliokite apie 12 šaukštų masės ir kepkite iki 200ºC įkaitintoje orkaitėje 8-10 minučių.
4. Sausainius atvėsinkite, pamirkykite ištirpintame šokolade ir leiskite sustingti.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui