Informuojame, kad dėl techninių kliūčių gali vėluoti užsakymų pristatymas.

Informuojame, kad dėl techninių kliūčių gali vėluoti užsakymų pristatymas.
Galette su obuoliais, braškėmis ir juodaisiais serbentais

Galette su obuoliais, braškėmis ir juodaisiais serbentais

Galette su obuoliais, braškėmis ir juodaisiais serbentais

2 vidutinio dydžio kepiniams reikės:
240 g miltų,
120 g sviesto,
žiupsnelio druskos,
1 kiaušinio trynio,
6 v. š. šalto vandens,
50 g cukraus (tešlai),
20 g cukraus (pabarstymui),
8 didelių braškių,
3 obuolių,
saujos šaldytų juodųjų serbentų.

Miltus, sviestą, druską ir cukrų pirštais ištrinkite iki smulkių trupinių. Supilkite vandenį ir užminkykite tešlą. Pagamintą tešlą dėkite į maišelį ir 30 min. palaikykite šaldiklyje. Padalinkite tešlą pusiau ir iš kiekvieno gabalėlio iškočiokite po 4-5 mm storio apskritimus. Aptepkite išplaktu kiaušinio tryniu. Į vidurį ant iškočiotos tešlos dėkite kubeliais pjaustytus obuolius, braškes ir apiberkite serbentų uogomis. Tešlos kraštus užlenkite. Kepinį dar kartą aptepkite kiaušinio tryniu ir apibarstykite cukrumi. Kepkite 180°C orkaitėje 30 min. Atvėsintą apiberkite cukraus pudra.

Virtuvės fėjų receptas.

Receptui Receptui reikės

leaf
TAPK MŪSŲ EL. PAŠTO BIČIULIU IR GAUK 10% NUOLAIDĄ KITAM APSIPIRKIMUI!