Kokosiniai varškėčiai

Kokosiniai varškėčiai

Kokosiniai varškėčiai

Reikės:
500 g  9% riebumo varškės,
1 kiaušinio,
2.5 - 3 šaukštų kokosų miltų,
4.5 - 5 šaukštų miltų,
žiupsnelio Himalajų druskos,
šaukštelio cukraus.

Į varškę įmušame kiaušinį, beriame druską, cukrų, išmaišome. Tada beriame kokosų miltus ir galiausiai paprastus miltus, viską gerai išmaišome. Miltais pabarstome stalą, formuojame varškėčius ir kepame aliejuje  ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Tiekiame su uogiene, grietine ar agavų sirupu.

Jelenos virtuvė.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui