Kuskusas su granatais ir avokadu

Kuskusas su granatais ir avokadu

Kuskusas su granatais ir avokadu

4 asmenims
Paruošimo laikas 20 min.

Reikės:
150 g kuskuso
150 ml daržovių sultinio
1 avokado
200 g kekinių pomidorų
1 obuolio
1 granato
2 v. š. citrinų sulčių
½ a. š. druskos
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
½ a. š. rytietiškų prieskonių
1 a. š. kokosų žiedų cukraus
3 v. š. arganų aliejaus

Paruošimas:
Į verdantį daržovių sultinį suberti kuskusą, užvirti ir išjungus kaitrą palikti 15 min. išbrinkti. Po to kukusą sudėti į dubenį. Įmaišyti rytietiškus prieskonius, kol kuskusas šiltas. Avokadą, pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su kuskusu. Granatą perpjauti pusiau ir šaukštu išimti sėklas, jas suberti ant kuskuso. Iš citrinų sulčių, druskos, pipirų, kokosų žiedų cukraus ir arganų aliejaus paruošti užpilą ir prieš patiekiant užpilti juo salotas ir viską išmaišyti.

„Ölmühle Solling“ receptas

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui