Makaronai su kreminiu tofu ir žolelių padažu

Makaronai su kreminiu tofu ir žolelių padažu

Makaronai su kreminiu tofu ir žolelių padažu

„Clearspring“ šilkinis tofu idealiai tinka veganiškų kreminių padažų gaminimui. Puikiai dera su žolelėmis, čili ir citrina lengvam padažui ant makaronų. Skanus ir šiltas, ir šaltas. Galima įdėti daugiau ar mažiau (ar kitokių) žolelių pagal skonį.

Reikės (4 porcijoms):
1 pakelio „Clearspring“ šilkinio tofu (nusausinto)
1 skiltelės česnako
1 v. š. šviesaus miso
1 v. š. Tamari sojų padažo
mažos citrinos žievelės ir sulčių
1 pakelio „Clearspring“ kepintų anakardžių riešutų su sojų padažu Tamari
 1/2 čili pipiro ankšties (išimti sėklas)
apie 30 g (mažos saujelės) šviežios kalendros
apie 10 g (kelių stiebelių) šviežio baziliko
4 ryšulėlių soba makaronų

Gaminimas:
1. Tofu, česnako skilteles, miso, Tamari sojų padažą, citrinos žievelę ir sultis bei anakardžių riešutus sutrinkite elektriniu trintuvu iki košelės..
2. Įdėkite čili ir žoleles (atsidėkite kelis kalendros lapelius papuošimui) ir dar trinkite kelias sekundes, kol viskas gerai susismulkins.
3. Išvirkite makaronus, kaip parašyta ant pakuotės. Nusausinkite, sumaišykite su tofu padažu, padalinkite į lėkštes.
4. Papuoškite keliais kalendros lapeliais ir čili paprikos griežinėliais.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui