Migdolų sviesto braunis

Migdolų sviesto braunis

Migdolų sviesto braunis

Kepimo indui, kurio matmenys 20 x 27 cm, jums reikės:

  • 100 g migdolų sviesto
  • 150 g sviesto
  • 200 g 60% juodojo šokolado
  • 70 g migdolų miltų
  • 5 g kepimo miltelių
  • žiupsnelis jūros druskos
  • 80 g kakavos miltelių
  • 4 kiaušinių
  • 200 g cukraus
  • migdolų sviesto arba šokoladinio ganašo patiekimui

1. Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą kartu su šokoladu.
2. Dubenyje sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir migdolų sviestu.
3. Kai šokoladas ištirps, supilkite kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
4. Atskirame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kepimo miltelius, druską ir kakavą.
5. Į šokolado masę suberkite visus sausus ingredientus, gerai išmaišykite.
6. Masę sudėkite į 20 x 27 cm kepimo formą ir kepkite iki 170 ℃ įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
7. Braunį rekomenduojama visiškai atvėsinti, kad jis išlaikytų tvirtą formą. Patiekite su apibarstytu migdolų sviestu arba šokoladiniu ganašu.

Receptas: Linda Branson
Stilius: Linda Īstenā
Nuotrauka: Anete Rudmieze

 

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui