Ryžių miltų sausainiai su šokolado gabaliukais

Ryžių miltų sausainiai su šokolado gabaliukais

Ryžių miltų sausainiai su šokolado gabaliukais

750 ml stiklainiui:

Tešlai reikės:

  • 120 g sviesto;
  • 2 kiaušinių.

PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Ryžių miltai sumaišomi su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir druska. Išdėliokite stiklainio apačioje, ant viršaus išdėliokite rudąjį cukrų, ant viršaus uždėkite šokolado gabaliukus.
2. Į stiklainio ingredientus dedamas minkštas sviestas ir kiaušiniai, viskas maišoma, kol susidaro vienalytė masė. Jei masė atrodo per sausa, galima įmušti dar 1 kiaušinį. Leiskite tešlai pailsėti bent 1 val.
3. Sausainiai gaminami ant keptuvės ir kepami iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių.


Receptas: Reinis Mikelsonas.
Nuotrauka: Maris Kiseliovas.
Stilius: Agate Vanuška-Andruce
 

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui