Reikės:
500 g miltų,
žiupsnelio druskos,
2 v. š. rudojo cukraus,
4 v. š. alyvuogių aliejaus,
14 g šviežių mielių
300 ml drungno vandens,
200 g vynuogių be kauliukų,
žiupsnelio šviežio rozmarino,
1 a. š. malto cinamono.
Miltus sumaišykite su druska ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje, palaukite, kol pradės putoti. Į miltų mišinį supilkite tirpintas mieles ir aliejų. Išminkykite tešlą. Tešla turi būti minkšta, kiek puroka, bet nelipti prie rankų. Tešlos gumulą įdėkite į aliejumi pateptą dubenį ir palikite valandai pakilti. Tūris turėtų padvigubėti.
Kol tešla kils, pasiruoškite kepimo skardą. Taigi, skardą patepkite aliejumi, pabarstykite miltais. Pakilusią tešlą atsargiai ištampykite norimo dydžio širdelės formos (kokio dydžio skarda). Perkelkite į skardą. Aptepkite alyvuogių aliejumi, apibarstykite maltu cinamonu. Išdėliokite nuplautas ir nuo kotelių nuskintas vynuoges, kiekvieną spustelint į tešlą. Pirštais ant tešlos padarykite duobutes. Viską apiberkite smulkintais rozmarino lapeliais. Skardą uždenkite ir palikite tešlą dar kart pakilti (apie pusvalandį). Kepkite 200ºC orkaitėje 20 - 25 minutes arba tiek, kol gražiai apkeps viršus. Šiek tiek leiskite atvėsti ir mėgaukitės.