Saldumynai su saldžiavaisio pupmedžio milteliais

Saldumynai su saldžiavaisio pupmedžio milteliais

Saldumynai su saldžiavaisio pupmedžio milteliais

Reikės:
200 g minkštų figų (prieš naudojant galima jas pamirkyti vandenyje),
200 g anakardžių riešutų,
100 g migdolų,
2 valg. š. saldžiavaisio pupmedžio miltelių,
1 arbat.š. malto cinmono,
2-3 valg. š. kokosų aliejaus,
1 valg.š. maltų linų sėmenų,
truputį kardamono ir imbiero miltelių,
1 valg. š. citrinos sulčių,
kokoso drožlių pabarstymui (nebūtina).

Riešutus trumpam pamerkiame į šiltą vandenį. Aliejų ištirpiname. Trintuvu sumalame riešutus, figas, viską gerai sumaišome. Iš gautos lipnios masės formuojame norimos formos saldumynus. Įdedame į šaldytuvą 3 val. arba 1val. į šaldiklį.

Recepto autorė Laimutė Kozlovienė.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui