Šokoladiniai  batonėliai

Šokoladiniai batonėliai

Šokoladiniai  batonėliai

Reikės:
300 g avižų dribsnių
300 g datulių
3 arb. š. kakavos
50 ml migdolų gėrimo
100 g juodojo konditerinio šokolado
žiupsnelio vanilės

1. Į dubenį suberiame avižų dribsnius, datules, kakavą, vanilę bei supilame migdolų gėrimą.
2. Viską sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
3. Vandens vonelėje išlydome šokoladą.
3. Paruoštą masę dedame į kepimo popieriumi išklotą indą, apliejame šokoladu ir paliekame kelioms valandoms šaldytuve, kad sustingtų.
4. Sustingus masei, supjaustome ją norimo dydžio batonėliais.

Receptas „Cukrinis avinėlis“.

Receptui Receptui reikės

leaf
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk -10% nuolaidą kitam apsipirkimui