Spagečiai su kreminiu tofu ir pomidorų padažu „Carbonara“

Spagečiai su kreminiu tofu ir pomidorų padažu „Carbonara“

Spagečiai su kreminiu tofu ir pomidorų padažu „Carbonara“

Nesudėtingas veganiškas patiekalas skubantiems. Taip pat tai idealus variantas, kai reikia paruošti skanų ir sotų patiekalą didelei šeimai.

2 porcijos. Paruošimo laikas – 15 min.

Reikės:
1 pakelio šilkinio tofu
1 stiklainėlio (300 g) pomidorų pastos, ypač tinka su bazilikais
200 g spagečių makaronų
1 saujos šviežių gražgarsčių
alyvuogių aliejaus
„Tamari“ sojų padažo
nerafinuotos jūros druskos

Atidarykite tofu pakuotę, nupilkite vandenį ir elektriniu trintuvu sutrinkite tofu iki vientisos masės. Sudėkite pomidorų pastą ir gerai sutrinkite su tofu.

Užvirinkite didelį puodą vandens, įberkite druskos ir virkite spagečius, kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirusius spagečius nusausinkite ir palikite kiaurasamtyje.

Puodą, kuriame virė spagečiai, praskalaukite vandeniu, supilkite tofu ir pomidorų padažą, uždėkite puodą ant vidutinės kaitros. Įpilkite „Tamari“ sojų padažo pagal skonį. Kelias minutes maišydami pašildykite padažą.

Į puodą su padažu sudėkite spagečius, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus. Makaronus sudėkite į dvi lėkštes, ant viršaus uždėkite po nedidelę saują gražgarsčių. Valgykite iškart. Skanaus!

„Clearspring“ receptas.

Receptui Receptui reikės

Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite -10% nuolaidą kitam apsipirkimui